Meer resultaten voor tandarts

tandarts
Dental365 Spoed Tandarts NU OPEN 085 1050750 NoodTandarts.
Tandarts was vriendelijk en bekwaam, tijdens de behandeling d.m.v een goede verdoving geen pijn gehad en gelukkig ook geen hevige napijn. Vervolgafspraak was vandaag om de kies weer op te bouwen, eveneens een ontspannen ervaring wat ik niet gewend ben om bij de tandarts te ervaren. En daarbij ging de rekening ook nogeens direct naar de verzekering en hoefde zelf niks te betalen, andere tandartsen wilden de eerste behandeling gelijk betaald hebben, erg irritant als je hevige zenuwpijnen ervaart en geen of niet genoeg geld op je rekening hebt staan. Tot slot een echte lifesaver voor mij, Dental 365 bedankt voor de service, een echte aanrader!
Aemstelgroep Tandartsen Amstelveen Amsterdam.
Aemstelgroep tandartsen is een patiëntgericht samenwerkingsverband van tandartsen, mondhygiënistes, tandtechniekers en tandarts specialisten. Wij bestaan momenteel meer dan 30 jaar en werken vanuit 2 praktijken in Amstelveen, aan de rand van Amsterdam en 1 praktijk op de Middenweg in Amsterdam.
Alles voor u als tandarts VvAA.
Wij adviseren u deskundig over uw inkomen bij arbeidsongeschiktheid. Ook kijken we welke arbeidsongeschiktheidsverzekering bij u past als tandarts. Rechtsbijstandverzekering voor uw beroep. Met de beroepsrechtsbijstandverzekering bent u als zelfstandig tandarts uitstekend verzekerd. U kunt vertrouwen op juridische ondersteuning door juristen en advocaten die volledig op de hoogte zijn van uw dagelijkse praktijk.
Tandartspraktijk Pronk Uw Tandarts in Barneveld.
Wij willen u daarom zo snel mogelijk helpen. De praktijk is op werkdagen tussen 8.00 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar voor spoedklachten op telefoonnummer: 0342 450 672. In de avonduren of het weekend kunt u bij ernstige tandheelkundige klachten contact opnemen met de dienstdoende tandarts.
Tandarts de Man Veenendaal. Aangesloten bij de KNMT.
Patiënt worden Helaas kan onze praktijk geen nieuwe patiënten aannemen. Als u wilt, plaatsen wij u op de wachtlijst. Op www.allesoverhetgebit.nl kunt u een praktijk in de regio zoeken die wel patiënten aanneemt. Uw tandarts staat geregistreerd in het Kwaliteitsregister Tandartsen KRT.
Uw tandarts in Utrecht Tandartsenpraktijk In je Element. Uw tandarts in Utrecht Tandartsenpraktijk In je Element.
Bij onze tandartspraktijk wordt, indien mogelijk, gebruik gemaakt van volkeramische materialen. Uw tandarts in Utrecht. Een prettig en persoonlijk contact met uw tandarts en de kwaliteit van het geleverde tandheelkundige werk staan bij Tandartsenpraktijk in je element voorheen Tandartsprakijk Wittevrouwensingel centraal.
Tandarts Amsterdam Tandartsen Praktijk Amsterdam.
Dit doen wij door hoogstaande tandheelkundige zorg, goede communicatie en een persoonlijke benadering te bieden. Door continue bij en nascholing kunnen wij als tandarts de beste service bieden aan onze klanten. Praktijk Amsterdam Watergraafsmeer. Praktijk Amsterdam IJburg. Praktijk Amsterdam Jordaan.
Naar de Tandarts Kliniek voor Tandheelkunde en implantologie.
De Tandarts hecht waarde aan goede tandheelkunde met de beste tandtechniek. Iedereen in ons team voegt daarom iets unieks toe aan onze tandartspraktijk, zodat wij u een totaalpakket kunnen bieden. Wij kunnen in overleg met u uw behandeling door een vaste tandarts laten uitvoeren.
Nederlander durft niet meer naar de tandarts door corona Binnenland AD.nl. Weer. Zoek. Sluit. Weer. Menu. Sluit. Facebook. Whats App. Mail. Mail. Sluit. Volledig scherm. Volledig scherm. Play. Play. Play. Play. Play. Play. Facebook. Quote. Pijlen. Android
Of Nederlanders echt puur vanwege corona de tandarts mijden, betwijfelt de KNMT-voorzitter overigens. Een, deel van de Nederlanders is sowieso angstig voor de tandarts en grijpt corona aan als excuus. Online vergelijker Independer beklemtoont dat regelmatig naar de tandarts gaan geld scheelt.
Beste Tandarts Den Haag Tandartspraktijk PHP Tandartsen.
Hoe vaak naar een Tandarts Den Haag. Veel mensen vragen zich af hoe vaak zij de tandarts in Den Haag moeten bezoeken. Dit bepaalt u helemaal zelf. Er zijn mensen die niet of nauwelijks naar de tandarts in Den Haag gaan.

Contacteer ons